Homeopat Anita Hus
bølger i blågrønt vann

Hva vet vi om virkeligheten vår?

What the BLEEP do we know!? og Down the Rabbit Hole

Hva vet vi om virkeligheten vår? Er verden mer enn det vi observerer med sansene våre? Er det noe som bestemmer hva vi observerer, og er tolkningen allerede bestemt?

 

Rabbit Hole

 

Lurer du på hvorfor du er her, og hva virkeligheten egentlig er?

What the BLEEP do we know!?  og  Down the Rabbit Hole  er to filmer som setter fokus på vår verdens virkelighet og ikke minst vår påvirkning på den. Er vi passive tilskuere i en kaotisk verden, eller er vi medskapere i verden? Forskjellen er enorm.

Om vi kan vi påvirke tilværelsen bevisst med tankene våre, hvilke muligheter åpner det?  Hva er Gud og hva styrer skapelsen? Om du har lyst til å bruke noen timer på å fordype deg i de store mysteriene og fundere over den slags tanker, anbefaler jeg deg å se disse to filmene.

 

Hva vet vi om virkeligheten vår?

Dykker man ned i kvantefysikkens mystiske verden finner man uante muligheter. Ingenting er som du tror. Ingenting er fast eller bestående. Vårt univers består av tomrom og bølger. Kroppen din er ikke kun mekanikk og kjemi, men først og fremst energi. Hvor stor påvirkning har du selv på helsen og på tilværelsen din? Slike spørsmål kan man filosofere over i det uendelige. Men nå er tiden kommet til å også gjøre noe med det. Se filmene og bli inspirert.

 

hva er virkeligheten vår

Filmene inneholder intervjuer med Joe Dispenza, Amit Goswami, Fred Alan Wolf og mange mange flere.

Du kan se filmene på YouTube ved å klikke på linkene lenger oppe, og du kan også stream dem fra Gaia.