Konsultasjoner

Type Varighet Pris
Førstegangskonsultasjon 120 minutes 1600,-
Oppfølgende konsultasjon 90 minutes 1200,-
Oppfølgende konsultasjon 60 minutes 800,-
Oppfølgende konsultasjon 30 minutes 450,-
EIS Skann 45 minutes 600,-
Bach Konsultasjon 30 minutes 400,-

Optimal Helse

Førstegangskonsultasjon  2 timer

Konsultasjonen danner grunnlaget for den videre hjelp jeg kan gi deg, og innebærer skann med 3 ulike apparater for å finne årsakssammenhenger, avdekke mangler og ubalanser, samt igangsettende behandling og foreskrivning av kosttilskudd, homeopatiske medisiner osv

Etter konsultasjonen får du med deg en flaske med ditt eget frekvensmiddel laget under konsultasjonen, og i tillegg foreskriver jeg homeopatiske medisiner og evt. Bachs essenser.

Merk at dersom du har pacemaker eller bruker andre medisinske elektroniske apparat vil jeg ikke kunne tilby deg skann eller frekvensbehandling.

Oppfølgende behandlinger – konsultasjon på 30 minutter ,1 eller 1,5 time avhengig av problem. (NB! Krever at du allerede har vært hos meg til førstegangskonsultasjon.)  Jeg bruker de apparat jeg mener er nødvendig og foreskriver tilskudd og homeopatiske medisiner.

Homeopati

Homeopati  - Dersom du kun ønsker å bli behandlet med homeopatisk medisin ber du om dette når du bestiller time.

EIS Skann

EIS Skann - En EIS skann vil gi deg svar på hvilke mangler du har, hvilke organsystemer som er under belastning og kan føre til sykdom. Du kan også få et mål på kropps sammensetningen og forbrenningen din, noe som kan hjelpe deg om du prøver å gå ned i vekt. Du får med deg en skriftlig oversikt etter konsultasjonen.

NB! Jeg tar ikke imot kreftpasienter eller gravide til behandling.