Kvantemedisin er læren om cellekommunikasjon. Metoden går ut på å bruke datastyrte apparater og vha frekvenser avlese data via kroppens ulike informasjonssystemer.

Jeg bruker to apparater: SCIO og Introspect.

Behandlingsmetoden er skånsom og ikke-invaderende og egner seg hos de fleste pasienter og ved de fleste tilstander.

Imidlertid er det ikke mulig å bruke frekvensbehandling hos pasienter som har pacemaker eller andre elektroniske apparater. Jeg tar heller ikke imot kreftpasienter eller gravide kvinner til behandling.

Optimal helse - frekvensbehandling, homeopati, ortomolekylær medisin:

Når du kommer til din første konsultasjon må du gjerne ta med deg prøvesvar ol fra utredninger du har vært til tidligere, men dette er ikke påkrevd.

Homeopati:

Vær forberedt på at jeg kommer til å spørre deg om tidligere sykdom og evt. barnesykdommer, samt om tilstander som går igjen i familien. det kan være lurt å ha tenkt litt igjennom dette på forhånd.

Dette avhenger av problemet du har. Kroniske tilstander krever flere oppfølgninger enn akutte tilstander. Dersom jeg skal kunne hjelpe deg er jeg også avhengig av dine tilbakemelding mht hvordan symptomene dine utvikler seg.

Eksempler:

Sportsskader, dvs muskelstrekk eller overbelastninger: 3-4 behandlinger i løpet av 2-3 uker.

Kroniske tilstander: 2 behandlinger i løpet av 3 uker, deretter oppfølging hver 2 eller 4 mnd.

Homeopatisk behandling: første oppfølging etter 3 uker, deretter hver 6 uke eller hver 3 mnd.

Sportsskader og fysiske overbelastninger. Fatigue-tilstander og ME. Infeksjoner, eks: Borrelia, Epstein  Barr. Fordøyelsesproblemer av alle typer. Hormonelle ubalanser. Allergier. Muskel og skjelettplager. Urinveisinfeskjoner, bihulebetennelser, musearm etc Traumer, fastlåste følelser, karmisk programmering.

Dette avhenger helt og fullt av hva som er problemet ditt, hvor lenge du har vært syk og hvordan kroppen din reagerer på behandlingen. Vi prøver å la behandlingsforløpet være hensiktsmessig mht resultat, men også overkommelig for deg økonomisk.

Du kan ringe meg eller sender sms til 950 23 714.

Du kan sende en e-post til post@homeopat-anitahus.net

Du kan besøke bookingsiden her på websiden og gjøre din egen online-booking.

Du kan betale på forhånd når du bestiller konsultasjon på websiden, eller du kan betale med kort, vipps eller kontant ved konsultasjonen din. Jeg kan også sende deg faktura om det er nødvendig (gjelder ikke ved første konsultasjon)

Dersom du mottar en flaske med frekvensdråper eller et homeopatisk middel når du er hos meg, er dette inkludert i timeprisen.

Dersom jeg skal sende deg frekvensdråper ol må du betale pr flaske + porto/forsendelse.

Ved frekvensterapi trenger jeg å kunne plassere harnesser rundt anklene dine, det er derfor lurt å ikke ha på ullstrømpebukse da denne må av, nylonstrømper er ok fordi frekvensene går igjennom.

Du trenger ellers ikke kle av deg under konsultasjonen, med mindre du har strekkskader eller lignende som skal behandles og jeg trenger å legge en behandlingsmatte over selve skadestedet, da får du evt et pledd over deg så du ikke er ukomfortabel eller fryser.

Du må huske å avbestille eller ombooke timen din senest 48 timer i forkant, ellers må du betale for konsultasjonen selv om du ikke kommer.

Du kan endre eller av bestille timen ved å ringe eller sende sms til 950 23 714, eller ved å sende mail til post@homeopat-anitahus.net

Bare i skjeldne tilfeller. Dette må du selv snakke med forsikringsselskapet ditt om.

Jeg tar ikke imot kreftpasienter, og heller ikke gravide kvinner til biofeedbackbehandling kun homeopati.

Dersom du har pacemaker eller andre elektroniske medisinske apparater kan jeg til by deg homeopati, men ikke frekvensbehandling med harness - i disse tilfellene kan vi bruke subspace behandling istedenfor.

 

Still et spørsmål

Du må gjerne ringe meg eller sende meg en e-post mht dine problemer. Du kan også bruke skjemaet under her: