Homeopat Anita Hus

 

 

SCIO

Quantum Biofeedback er en behandlingsmetode der man ved hjelp av kroppens informasjonssystemer leser av og korrigerer ubalanser. I praksis betyr dette å bruke datastyrte apparat til skanning og balansering.

Ved å finne de underliggende stressfaktorene ved tilstanden, og å redusere stresset, optimaliseres kroppens egne helbredelsesprosesser.

Behandlingsmetoden er behagelig og egner seg for de fleste av mine pasienter.

 

Hva behandles?

Jeg har god erfaring med å bruke frekvensbehandling ved:

Sportsskader, muskel og skjelettplager, fordøyelsesproblemer, hormonelle ubalanser, fertilitetsproblemer, infeksjonstilstander,

samt også ved mystiske og autoimmune tilstander, og hos pasienter som er diagnostisert med ME, Fatigue, Borreliose etc

Mitt fokus er å finne mulige sammenhenger og å hjelpe kroppen til å gjøre endringer slik at symptomer ikke undertrykkes, men omgjøres til helse.

 

En behandling hos meg:

Du kan forvente å bli tilkoblet et apparat vha harness eller øreklokker. Du ligger behagelig og metoden er på ingen måte ubehagelig.  Det er helt i orden om du sovner.  Etterpå vil du få med deg en flaske frekvensdråper spesielt laget for deg.

Jeg bruker også Homeopati, Bachs blomstermedisin og Orteomolekylær medisin.

NB!  Jeg tar ikke imot kreftpasienter og gravide til behandling. Dersom du bruker pacemaker eller andre medisinske elektroniske apparat, tilbyr jeg deg ikke frekvensbehandling, kun homeopati.