Homeopat Anita Hus
Jording, nakne føtter i sand

Jording

DET ELEKTRISKE MENNESKET TRENGER JORDING

Avanser biofeedback hos Homeopat Anita Hus

Kroppen din er en bioelektrisk krets. Dette er en krets som krever kobling til jord for å fungere optimal.

Mange har opplevd at et tv bilde eller skjermbilde plutselig skurrer eller blir fullt av snø. Da har apparatet mistet jord, og så fort det får jordingen tilbake blir bildet krystallklart igjen.

Mange mennesker jordes sjeldent eller aldri. Tenk hva det har å si for funksjonen til den bioelektriske kretsen. Snøen og støyen som oppstår, men som du ikke kan se, vil etter hvert manifestere seg i smerter og sykdom. Dette fordi det etter hvert vil finnes kroniske inflammasjoner ulike steder i kroppen. Disse vil gi opphav til en rekke symptomer og sykdommer.

Naturlig respons

Inflammasjon er kroppens naturlige respons for å reparere. Derfor er det også en en viktig og ønsket prosess. Men meningen er at inflammasjonen skal opptre en kort periode inntil skaden eller ubalansen er reparert. Men dette forutsetter at kroppen har de elementene den trenger i prosessen. Når kroppen ikke har det, oppstår kronisk inflammasjon.

Gaia, Moder jord

Jorda vår er det største anti inflammatoriske systemet vi har.

Planeten avgir enorme mengder elektroner. Derfor er også alle elektriske kretser i bygningene våre koblet til jord. Dette har vi sørget for ettersom vi har erfart hvor lite brukelig ting blir uten en grundig jording.

Men vi har glemt å jorde kroppene våre.

Jorder du deg, vil store mengder negativt ladde elektroner strømme igjennom kroppen din og utjevne de positivt ladde frie radikalene som skaper inflammasjon.

Mange av smertene og sykdommene du har skyldes at du har et stort underskudd av elektroner, og moder jord vil gi dem til deg helt gratis, bare du tar av deg skoene og står eller går på henne.

 

En enkel metode

Det er altså ikke vanskelig å jorde seg, og å motvirke de kroniske inflammasjonsprosessene, tvert imot er det veldig lett. Det er bare en ting: det må gjøres, og det må gjøres hver dag.

Du kan gjøre det veldig enkelt ved å gå barfot på jord, bakke, sand, stein og sement. Du kan også gjøre det ved å legge en håndflate mot et tre som har sine røtter i jorden. I samme øyeblikk huden din møter jorda starter innstrømmingen av negativt ladde elektroner, og balansen i det elektriske systemet kan begynne å gjenopptas.

Det er selvsagt også mulig å kjøpe jordingsutstyr som du kan ligge på, ha bena på osv og det kan være en god ting når man bor på en breddegrad med mye kulde og kaldt vær.

Men når våren kommer og sola varmer, er det aller enkleste du kan gjøre å ta av deg sko og sokker og gå barbent ute.

 

Jording, små barføtte barneføtter              Jording, små barføtte barneføtter

Dette gjør daglig jording med kroppen din:

Reduserer inflammasjonsprosessene og sykdommer som skyldes disse.

Reduserer og fjerner kroniske smerter.

Bedrer søvn.

Øker energien din.

Reduserer stress og bidrar til ro i nervesystemet og utløsningen av stresshormoner.

Normaliserer kroppens biologiske rytme.

Tynner fortykket blod og reduserer blodtrykk.

Reduserer muskelstivhet og hodepine.

Bedrer menstruasjonsproblem og hormonelle ubalanser.

Øker sårheling og bidrar til mindre liggesår.

Reduserer jetlag.

Beskytter kroppen mot skadelig EMF.

Øker helingen og restitueringen ved sportsskader og overtrening.

 

Jording barfot dame ved sjøen

 

Disse sykdomstilstandene kan relateres til kronisk inflammasjon, og vil kunne få en bedring dersom du innfører jording som et fast helseregime:

Allergier:  Inflammatoriske budbringere stimulerer til histaminproduksjon som leder til allergiske reaksjoner.

Alzheimer:  Betent hjernevev utvikler plakk og kronisk inflammasjon dreper hjerneceller.

ALS:  Skader på motoriske nevroner gjør at kroppen setter igang et veldig inflammatorisk angrep for å reparere, noe som fører til at motoriske nevroner etter hvert dør.

Anemi:  Inflammatoriske budbringere angriper produksjonen av røde blodceller.

Artritt:  Kronisk inflammasjon ødelegger leddbrusk og hindrer utstrømmingen av væsken som smører og gir dempning i leddene.

Astma:  Inflammasjon fører til blokkering i bronkiene.

Autisme:  Hjerne inflammasjon er til stede hos de fleste barn med autisme.

Kreft:  Inflammasjon bidrar til mer frie radikaler, vekst av svulster, og bidrar til svekkelse av kroppens forsvar mot unormale celler.

Karsykdommer  Inflammasjon fører til tykt, ufriskt blod og arteriell sykdom, som fører til blokkering og plakk og økt mulighet for blodpropper i årene som går til hjertet og hjerne. Inflammasjon skader også hjerteklaffene.

Diabetes 1 og 2:  Ved type 1 vil inflammasjon bidra til at immunsystemet ødelegger betacellene i bukspyttkjertelen. Ved type 2 vil fettcellene bidra til at det strømmer ut mer inflammatoriske budbringere som fører til insulin resistens.

Fibromyalgi  Ved denne tilstanden er de inflammatoriske komponentene svært høye.

Fordøyelse:  Chrons, IBS, divertikulitt og andre tarmproblem innebærer inflammasjon som vil gi smerter, og som hindrer næringsopptak og forringer selve fordøyelsesprosessen. Det oppstår skade på slimhinnene i fordøyelsessystemet.

Nyresvikt:  Inflammasjon hindrer sirkulasjon og ødelegger nyrecellene som skal filtrtere blodet.

Lupus:  Inflammatoriske prosesser utløser autoimmune angrep.

MS:  Inflammatoriske prosesser angriper nervesystemet.

Smerter:  Inflammasjon og inflammasjonsprosesser er bak all aktivering av smertereseptorer, samt utsendelse og overføring av smertesignal. Det samme er tilfeller ved hypersensitivt nervesystem.

Pankreatitt:  Inflammasjon utløser celleskader i bukspyttkjertelen.

Psoriasis og eksem:  Dette er inflammasjonsbaserte hudlidelser.

 

Jording av mennesket i universet         SCIO, Quantum Biofeedback, Energi og Informasjonsmedisin, Kvantemedisin

Kilder:    Earthing – The most important health discover ever? av Ober, Sinatra og Zucker.   /    Serviceelektroniker A. Hus.