Homeopat Anita Hus
Anti aging med scio biofeedback

Anti Aging uten inngrep

Quantum Biofeedback behandling er en ikke invasiv metode for Anti Aging. For den som ønsker hjelp for å redusere stress og aldring helt uten inngrep, er dette derfor en enkel og behagelig metode.

anti aging behandling

 

Hvordan forebygge og bremse aldring med SCIO – Scientific Consciousness Interface Operation System.

Denne formen for avansert biofeedback bidrar til å peke på hva slags stress som finnes hos den enkelte og til å redusere dette.

Med hensyn til anti aging er det mulig å jobbe direkte mot huden for å balansere linjer og rynker. Men det er enda viktigere å sette fokus på de underliggende årsakene for aldring.

 

Bioterrenget:

anti aging med scioDersom kroppens detoxsystem, næringsopptak og immunsystem ikke fungerer optimalt vil resultatet være ubalanser og tidligere aldring.

Det dreier seg om å optimalisere kroppens indre bioterreng for å holde deg frisk og ung lengst mulig.

Ved en anti age behandling ser jeg etter hvordan det står til med pH nivået i vevet, hvordan kroppens konduktivitet (evne til å lede strøm) er, og hvordan antioxidant situasjonen er, dvs hvor fort «ruster» du.

Når cellene mister elektroner fører dette til degenerering av cellene. Viktigheten av å ta antioksidanter er for å redusere denne prosessen. Pass derfor alltid på at du får i deg vitamin C, A og E,  og mineralene zink og selen, samt gjerne Q10 i tillegg.  Blåbær og gurkemeie er også to substanser med veldig mye god antioxidant effekt.

 

Stress:

anti aging med biofeedbackStress enten det er fysisk, mentalt eller emosjonelt er en faktor som alltid virker i negativ retning. Bærer du på bekymring og vonde tanker er det svært lite sannsynlig at du stråler.

Biter du tennene sammen i kjevespenning ser du antagelig ikke fresh og avslappet ut. Det er derfor viktig å redusere både mentalt og emosjonelt stress, så vel som det fysiske.

Ifølge Enderlein (molekylær biolog) så finnes det bare en sykdom: nemlig degenerering eller aldring. Fordi dette er det motsatte av regenerering.

Da er det selvsagt viktig at maten du spiser og det du drikker ikke konstant er et problem for kroppen og kun tapper deg for energi, men også bygger deg opp og regenerer cellene dine. Uten inntak av feks vann vil ikke cellene ha mulighet for å gjøre den jobben de skal.

Med Quantum Biofeedback letter vi stresset der det er størst hos den enkelte, og prøver å sette fokus på hvilke endringer som skal til for langsommere aldring. Etter en anti age behandling får du et homeopatisk frekvensmiddel for antioksidant effekt spesielt tilpasset akkurat deg og din kropp.