Homeopat Anita Hus
kvinne i hvit bluse som har menstruasjonssmerter

Menstruasjonsproblemer

Menstruasjonsproblemer: Dysmenorrhea – Amenorrhea – Metroragi.

Menstruasjonsproblemer kan ha ulike former. Har du veldige smerter, opplever kvalme, trøtthet og kanskje til og med diare så kalles det dysmenorrhea. Men har du mistet blødningene dine så betegnes det amenorrhea, imens metroragi betyr uregelmessige blødninger.

Kvinne i hvit genser med menstruasjonssmerter

Årsakene for tilstandene kan være mange, og også ulike fra person til person. Innen quantum biofeedback er vi opptatt av å pense oss inn på årsakene og behandle ut ifra dette. Innen homeopatien er vi opptatt av å kartlegge alle symptomer for å finne det best dekkende middelet. Ved å kombinere biofeedback og homeopati kan de ønskede resultatene komme fortere.

Dersom du ønsker å prøve homeopatisk medisin istedenfor smertestillende, så er det noen midler som går igjen ved en tilstand med store smerter. Disse kan du prøve ut selv i en lav potens (D30) , dersom du føler noen av dem kan passe for dine symptomer:

 

Belladonna

Dette middelet kan hjelpe deg som har en veldig tyngdefølelse i magen, og opplever at det er varmt i det smertefulle området. Du er rastløs og føler deg verre når du ligger.

Cactus

Er middelet når du har en pulserende smerte i underlivet som kan få deg til å skrike i smerte. Du blir verre av å ligge på venstre side, og føler deg bedre når du er ute i frisk luft.

homeopatisk medisin

Calc Phos

Her kommer menstruasjonen litt for tidlig og du har smerter i ryggen. Du fryser, og du føler deg bedre når du legger deg ned.

Chamomilla

Menstruasjonsblodet kaker seg og du har fødselslignende smerter. Du blir irritabel og kranglete. Det hele blir verre av kaffe, og det føles bedre med kalde omslag.

Cimicifuga

Smertene går fra side til side, blodet koagulerer og du orker ikke smertene. Du er tørst og kald. Du føler deg bedre når du spiser eller når du pakker deg inn i noe varmt.

Kali Carb

Du har gjerne mest vondt på venstre side, smertene går gjerne nedover rumpa eller oppover mot brystet. Du er kald og du føler deg bedre ved å sitte med albuene på knærne.

 

biofeedback behandling

Homeopatiske medisiner kan du kjøpe hos Arnika  Velg potens D30.

Dosering: 1-3 kuler 3-5 ganger daglig fra menstruasjonen starter og inntil du føler bedring. For mer individuelt tilpasset behandling kontakt en homeopat MNHL.

Lurer du på om jeg kan hjelpe deg med dine menstruasjonsproblemer så ta gjerne kontakt på tlf 950 23 714 eller send meg en mail og fortell hva du sliter med.