Homeopat Anita Hus
Herpes virus

Viruset bak de mystiske tilstandene

Dersom du har symptomer som:

Hetetokter, tørr hud, kalde hender og føtter, sprø negler, rastløse ben, flytere i øynene, muskelsvakhet, dårlig hukommelse og kanskje til og med hjernetåke, føler svimmelhet og nummenhet, har ringing i ørene, smerter her og der, føler deg depressiv eller engstelig, sliter med vekta, sover stadig dårligere, mister mye hår og lider av fatigue eller mangler tiltakslyst,

og ingen prøver som tas viser at noe er galt med deg…    Hva skal du gjøre da?

  • Til tross for at du har mange symptomer på at skjoldbruskkjertelens funksjoner er forstyrret, kan hormonprøvene som tas konkludere med at du ikke har verken hyper- eller hypothyreose.
  • Du kan bli diagnostisert med Hashimotos` eller Graves Disease, og få høre at kroppen din går til angrep på seg selv og at du befinner deg i en autoimmun tilstand.

Uansett hva prøvene viser kan du likevel ha en underaktiv eller overaktiv skjoldbruskkjertel. Selv om du blir fortalt at tilstanden din er autoimmun så mangler du fortsatt en grunn for tilstanden din.

(Kilden for informasjonen i dette innlegget er Anthony William)

Den bakenforliggende årsaken til dine ulike problemer som kanskje ingen har nevnt for deg før, er et virus:

Epstein Barr stadie 3 og 4 /  Mononukleose stadie 3 og 4.  Viruset svekker ikke bare skjoldbruskkjertelen og leverens funksjon, men er også årsaken til mange av de vondtene du sliter med.

  • Biprodukter fra EBV-virus kan føre til hjerterytmeforstyrrelser og problemer med mitralklaffen i hjertet ditt.
  • Virus er levende vesen og EBV har en 6 ukers syklus, dvs at når de dør blir disse døde cellene en giftig belastning. Jo større forekomst av EBV jo mer belastninger får du i lever og lymfer. Resultatet av dette opplever du som vektøkning, fatigue, ødem, bloating og forstoppelse, hetetokter, hjertepalpitasjoner, hjernetåke eller typiske «overgangssymptomer».
  • Når virusene har nådd avansert stadie produserer de nevrotoxiner. Denne giften forstyrre nervefunksjonene i kroppen din,og det gir deg smerter og vondter, samt ødelegger celler i organsystemer. I stadie 3 og 4 forstyrres også immunsystemets arbeid da EBV sørger for at immuncellen ikke skal angripe akkurat dem.
  • Plages du med huden? Har du kløe, utslett, eksem – er du diagnostisert med psoriasis, psoriasis arthritt eller ulike former for eksem?  EBV utskiller dermatoxiner når du har belastninger av feks cobber og DDT i leveren. Dette kan også være årsaken når små barn har eksem og andre hudproblemer.

De 4 Stadiene av EBV:

Nr 1 – Baby Stadiet:

Du kan være født med denne virusbelastningen eller du kan bli smittet som barn. Dersom du har et sterkt immunsystem vil dette kanskje aldri komme til uttrykk og heller aldri bringe deg videre til stadie 2. Eventuelt kan de første indikasjoner være at du er spesielt lett utsatt for forkjølelser og influensa, sår hals eller ørebetennelser.

I dette stadie er EBV «sovende» i kroppen din, men mengden vokser sakte men sikkert og venter på en mulighet til å angripe.

Nr 2 – Krigen:

Det er mange triggere for EBVs videre utvikling, men i hovedsak dreier det seg om tidspunkter eller situasjoner der du er sårbar, det kan være perioder med mye stress, det kan være dårlig ernæring eller skader du utsettes for. Stadie 2 opptrer ofte i tenårene og du kjenner det som Kyssesyken – Mononukleose.

Det som egentlig forgår når denne situasjonen oppstår er at immunforsvaret ditt har gått til krig mot EBV.

Viruset gjør alt det kan for å knekke lymfesystemet ettersom dette er forsvarsverket ditt. Etter en tid vil viruset trekke seg tilbake fra blodbanen og ta bolig i et organ, her ligger det på nytt stille og venter på neste mulighet for å slå til. Det betyr ikke at det på dette stadiet ikke skaper problemer. Som regel har de valgt seg leveren som bolig, det er fordi dette er et reservoar for tungmetaller og giftstoffer som virusene nærer seg på.

For deg kan dette stadiet vise seg som feks vektproblemer eller perioder med uforklarlig tretthet og hjernetåke.

På dette stadiet vil blodprøvene som tas vise at du har hatt en mononukleose, men ikke at det er en pågående situasjon i kroppen din. Dermed blir problemene dine diagnostisert som hormonelle ubalanser, eller en haug med andre ulike vage sykdomstilstander, eller du stemples som litt lat og trenings- eller samarbeidsuvillig…

I stadie 2 viser gjerne disse tilstandene seg:

Diabetes type 2, høyt kolesterol, hepatitt, fibrose, lever inflammasjon, matvareallergier, lite saltsyre i magen som igjen gir IBS (bloating, forstoppelse, diare) og alle slags fordøyelsesubalanser.

Hos noen forblir viruset i leveren i hele dette stadiet, hos andre vandrer det videre til milten (hevelse og følsomhet på venstre side av magen) eller til forplantningsorganene (fibroider, polysystisk ovariesyndrom, svangerskapskomplikasjoner, prostataproblem ledende til kreft)

Stadie 2 kan vare i noen få måneder eller i 20 år.

Stadie 3 – Skjoldbruskkjertelen:

Starten her kan opplevelse som en mildere form av kyssesyken. Nå har imidlertid viruset blitt skikkelig aktivt og produseres giftstoffer i leveren som spys ut i lymfene og i blodet. Målet er å fjerne de immuncellene som er spesialisert på å beskytte skjoldbruskkjertelen, og det er fordi EBV ønsker å flytte inn her.

Når viruset har nådd frem hit og borret seg vei inn i kjertelen opptrer en periode der du kan bli diagnostisert med autoimmune tilstander, menopause, aldring ..

EBV viruset opptrer i denne tilstanden som en spirokett og blir derfor ofte misstatt for Borrelia – dermed kan du også feildiagnostiseres med Lyme disease.

Stadie 4 – de Mystiske Sykdommene:

Under her ligger alle mulige fysiske og mentale symptomer som ingen finner årsaken til.

Ofte ender du dermed med at årsaken må være mental; at du overdriver eller er hypokonder – «du må bare slutte å kjenne sånn etter..» , at du er lat, eller bare innbiller deg ting, er deprimert… Alle mulige undersøkelser tas og ingen finner årsaken. Så om du bare tar deg litt sammen, trener mer spiser bedre så ordner det seg nok… Men det gjør ikke det! Dette er ikke din feil! Du kunne ikke gjort noe annerledes!

I dette stadiet har EBVs nevrotoxiner vandret via blodstrømmen til hjernen og her kortslutter de nevrotransmittorene, og på sin vei inflammerer de også nerver.

For deg oppleves det som:

Hjernetåke, hukommelsestap, forvirring, depresjoner , angst, migrene, leddsmerter, nervesmerter, hjertearytmier, øyeflytere, rastløse ben, ringing i ørene, insomnia, vanskeligheter med å leges fra skader eller sår, osv osv…

Ofte kan du i dette stadiet også diagnostiseres med binyre tretthet – men det er ikke nødvendigvis det som er det egentlige problemet.

Hele årsaken kan være EBV virusene.

Mange får høre at de har en autoimmun tilstand – at kroppen deres angriper seg selv – at noe har gått feil.

Dette er ikke riktig, kroppen angriper aldri seg selv, den angriper… !  Men det den angriper er viruset som prøver å få kontroll over kroppen din.

 

Uansett hvor mange symptomer og plager du har – kan du bli frisk!

Men det finnes ingen quick fiks for EBV. Du skal bare ikke slå deg til ro med at plagene dine er kommet for å bli fordi de er autoimmune, at du er i menopause eller fordi du har nådd en viss alder.

EBV er ikke ett virus, det er en hele gruppe som igjen har ulike stammer. EBV tilhører herpes familien og er bare ett av virusene som er årsaken til de mystiske tilstandene.

Bla er disse et problem: Cytomegalovirus og Varicella (Herpes Zoster)

Dette kan du gjøre selv:

– Det finnes matvarer og kosttilskudd som dreper virus.

– Det finnes vitaminer og mineraler som  reparere de skader virusene har forårsaket.

Dette kan du få hjelp til:

–  Kartlegge hvilke virus som er til stede i kroppen din og hvor de er.

– Detox av virus fra organsystemer og zapping for å ta livet av dem.

– Styrking av lymfesystemet for å rense virus fortere ut.

– Styrking av immunsystem for å bekjempe virus.

–  Balanserende behandling for å reparere skadene som virusene har forårsaket.

Alt dette kan ikke gjøres på en behandling. Dersom du ønsker å bli frisk må du se dette som et langtidsprosjekt og innse at det kan ta tid å komme i mål. Men kontinuerlig kamp mot EBV vil gi deg stor helsegevinst og et bedre liv.

Ta kontakt om du det er noe du lurer på: post@homeopat-anitahus.net

(Kilden for informasjonen i dette innlegget er Anthony William)