Homeopat Anita Hus
biofeedbackbehandling av lever

Lever

Sliten lever – dorsk lever – sluggish liver – leverstagnasjon – dyskinesia

Den vanligste ubalansen jeg ser hos mine pasienter med hensyn til leverhelse er stagnasjon.

 

Anatomien til fordøyelsessytemet

Lever stagnasjon

At det er stagnasjon i leveren betyr at sirkulasjonen er redusert og at leverens arbeid er forstyrret. Ettersom leveren har veldig mange oppgaver, og derfor er vesentlig for god helse, er det viktig å ta vare på den slik at den får gjort alle oppgavene sine.

Leveren jobber konstant for å fjerne stoff kroppen din ikke trenger, og for å holde deg i perfekt balanse. Blir arbeidet dens hindret vil den etter hvert inneholde mer og mer slagg, og slite med å utføre en god nok jobb. Når en passerer middagshøyden i livet kan leveren dermed inneholde et helt lite lager av patogener og giftstoffer som ikke gagner helsen.

 

Maten er din medisin

frukt og grønt for leveren

Du kan spise deg til en bedre lever ved å redusere på inntaket av fett og tunge proteinmåltider. Leveren vil også elske at du tilfører ulike frukter og bær hver dag, ettersom fruktsukker fungerer som supernæring for den.

Er du en av dem som har kastet deg på sellerijuicebølgen, så fortsett endelig med det. Sellerijuice er dunderhonning for leveren. Vanen med å starte hver dag med et stort glass sitronvann er også å anbefale.

 

Det finnes også noen fine urter som kan hjelpe leverens arbeid: eks: Mariatistel, Gurkemeie, Brennesle, Chaga og Aloe Vera.

Du tenker kanskje ikke på at leveren har bruk for vitaminer og mineraler, men det har den så absolutt. Sørg derfor for at du får i deg nok Vitamin C, Vitamin B9 og B12, Magnesium og Sink.

 

smoothie for leveren

Smoothie:

Det skal selvsagt være nytelse også forbundet med det å spise og drikke seg til bedre leverhelse. Man trenger ikke å legge alt på dyre kosttilskudd.

Anthony William har noen fine smoothieoppskrifter som leveren din vil bli glad for, her er en av dem:

2 bananer, 1/2 papaya, 2 kopper ville blåbær, en håndfull kirsebær eller bjørnebær. Litt vann eller eplejuice for å få best mulig konsistens. Kjør det hele i en blender og kos deg med resultatet.

 

Biofeedback behandling

Biofeedback:

Føler du på at du har en litt dorsk lever, eller er opptatt av å hjelpe leveren til bedre å detoxe skadelige microorganismer? Eller ønsker du å stimulere den til bedre funksjon?

Da kan biofeedback behandling være en hjelp på veien.

Avansert biofeedback stimulerer cellene dine vha elektromagnetiske frekvenser og er en behagelig og ikke invasiv terapimetode. Behandlingen målrettes den enkeltes behov, og ikke minst den enkelte levers behov.