Homeopat Anita Hus
mørkhåret kvinne med jordbærflekker i ansiktet

Hudproblemer, lever, tungmetall og homeopati

Eksem, dermatitt, rosacea, psoriasis, elveblest, lupus, cellulitter, aldersflekker, kløe, acne/kviser… 

Hudproblemer har mange betegnelser, og de blir ofte tillagt årsaker som allergier, intoleranser og autoimmune tilstander. Felles for dem alle er at de er plagsomme og ødelegger livskvaliteten.

Men den underliggende årsaken til situasjonen, er hva som foregår i leveren din.

Det største problemet for leveren, er de tingene den må samle opp eller blir invadert av, og som gjør at den blir overbelastet. Et av problemene ved hudlidelser er tungmetaller, og spesielt kobber og kvikksølv. Sammen med virus som feks Epstein Barr er dette selve oppskriften på hudproblemer. Så dersom du har hudproblemer kan du være helt sikker på at du har en toksisk belastning som leveren din ikke klarer å finne løsningen på.

røde utslett på mannlig brystkasse, rash

Her er det som skjer:

Når du har ulike tungmetaller i kroppen kan virusene nære seg på dette som faktisk er favorittmaten deres, og deretter skiller de ut avfallsstoffer. Disse er dessverre ikke mindre giftige for kroppen. Denne giften er tvert imot et dermatoksin som er svært konsentrert og lett beveger seg igjennom organer og bindevev. Dersom leveren ikke hadde vært overbelastet og hadde klart jobben sin, ville disse stoffene vært hentet inn og skilt ut via fordøyelsen, men istedet havner de i lymfer og i blodet ditt. Dette ville nyrene klart å fjerne om de også var i toppform, men dersom disse også sliter litt med jobben sin, sitter du igjen med et problem. Dermed får du såkalte histaminreaksjoner og intoleranser. 

Resultatet:

Avhengig av hvordan kroppen din fungerer og hva belastningen er, får du nå symptomer som elveblest, rosacea, kløe, eksem osv.

Dersom tilstanden til leveren ikke bedrer seg, men heller blir verre, vil dermatoksinene i stadig større konsentrasjoner begynne å hope seg opp i fettvevet under huden. Dette er selvsagt for å hjelpe deg til å bli kvitt giften ved å pushe det hele ut via huden. Dette ville fungert godt om det gjaldt naturlige avfallstoffer, men når det dreier seg om tungmetaller og kjemikalier er situasjonen litt annerledes, da blir toksinene sittende fast. For deg betyr det et kronisk hudproblem.

 

Eksem og Psoriasis:  Kombinasjon av kobber, kvikksølv og EBV.

Rosacea eller Lupus:  Oftes kvikksølv og EBV.

«Leverflekker»:  Opphopning av aluminium, kadmium, nikkel, bly, kvikksølv og virus.

Lichen og Eksem:  Problemet er kobber, kvikksølv, DDT og virus.

Sklerodermi:  EBV, samt kobber og kvikksølv.

Dermatitt:  Kobber, aluminium, DDT, plantevernmidler og EBV

Cellulitter: Skyldes streptokokker og virus.

 

Løsningen:
Du må ta vare på leveren din og du må bli kvitt opphopningen av virus og tungmetaller.

Veldig mye kan du selv gjøre for å redde leveren din:
Starte hver dag med et stort glass sitronvann på tom mage.                                                                                                                      Leveren avhengig av jevn tilgang på energi igjennom hele dagen for å gjøre jobben sin, den beste løsningen på det er å spise frukt og bær som mellommåltid.
Sørg for grønne grønnsaker i kosten hver dag.

Hjelp hos meg:

Frekvensbehandling: Hensikten er å redusere mest mulig av tungmetall- og virus-belastningen. Behandlingen kombineres med inntak av kosttilskudd og homeopatiske medisiner for bidra til utrensing og ikke bare flytting av problemet til andre steder i kroppen. Videre er det viktig å balansere de viktigste organene mht til utrensing, og selvsagt styrke leveren.

Homeopati: Miasmatisk, symptomatisk og konstitusjonell behandling. Underliggende årsaker til sykdom behandles ofte med ulike homeopatiske nosoder. I tillegg er det selve utslettet og opplevelsen (kløe, smerter, verk etc) av situasjonen som bestemmer andre valg av midler for akkurat deg.

Det som er vesentlig å vite når man søker naturmedisinsk behandling og hjelp for hudproblemer, er at selve årsaken, nemlig en toksisk belastning, ikke er et fenomen som løses opp og magisk forsvinner, men en situasjon der ting trenger å komme ut av kroppen. Noe kommer derfor ut via huden og det vil i noen tilfeller oppleves som en forverringsperiode.

Spør meg gjerne om dine hudproblemer.

 

 

 

Kilder: A. Williams