Homeopat Anita Hus
Telefonkonsultasjon

Telefonkonsultasjon i Homeopati

Passer det ikke så godt å ta turen til meg, så passer det kanskje bedre for deg med en telefonkonsultasjon i homeopati?

 

bøker i homeopati og homeopatiske medisiner

Det spiller ingen rolle hvor i landet du bor, så lenge du har en telefon.  Her kan du lese litt om hva en slik konsultasjon innebærer.

 

Førstegangskonsultasjon over telefon:

Har du bestilt en førstegangskonsultasjon i homeopati så ringer jeg deg opp på det angitte tidspunktet. Det er viktig at du befinner deg på et rolig sted og kan konsentrere deg fullt om samtalen. Det er også fint om du har forberedt deg litt, dvs at du har lest mailen jeg på forhånd har sendt deg sånn at du er litt forberedt. Jeg spør deg gjerne om sykdomshistorien din og ikke bare de symptomer du har i øyeblikket. Denne samtalen kan vare fra 30 – 60 minutter, så du har tid til å fortelle meg det meste du har på hjertet.

Prosessen med å plukke ut et homeopatisk middel som kan hjelpe deg godt, innebærer å samle mest mulig informasjon om deg og tilstanden din. Det betyr både de fysiske, mentale og emosjonelle symptomene dine. Ingen opplysning du ønsker å gi meg er for liten eller for ubetydelig.

Etter samtalen setter jeg meg ned med mine homeopatiske repertorier og bøker for å finne det beste middelet for deg. Denne prosessen kan ta fra 15 min til 2 timer. Så du kan være nokså trygg på at jeg bruker god tid på ditt kasus. Når jeg har plukket ut middelet, blander jeg dette i en dråpeflaske og sender det til deg pr post. Det er også mulig å komme innom kontoret mitt og hente det dersom det er mulig. Forsendelsen av middelet inngår i prisen for førstegangskonsultasjonen.

 

Oppfølgende telefonkonsultasjoner:

Når du har brukt middelet en tid er det viktig å følge opp utviklingen. Ofte ber jeg om en sms eller mail i løpet av et par uker for å høre fra deg hvordan det går. Men når du har brukt et homeopatisk middel i 4-6 uker vil det være tid for en oppfølgende samtale. En slik konsultasjon er på maks 30 minutter. Da vurdere jeg om du skal fortsette med samme middel eller om vi skal bytte middel, og jeg sender deg det du trenger.

Dersom du ønsker en telefonkonsultasjon hos meg er du hjertelig velkommen. Du kan booke telefonkonsultasjonene selv her på websiden min, eller du kan ringe meg eller sende mail.

 

blanding av homeopatiske medisiner homeopatiske medisiner