Homeopat Anita Hus
fargerikt DNA med sort bakgrunn og SCIO info

Hva er frekvensmedisin og homeopati?

QUANTUM BIOFEEDBACK / KVANTEMEDISIN / FREKVENSMEDISIN / ENERGIMEDISIN / HOMEOPATI   –  Hva snakker vi egentlig om ?

Blå bølgende DNA streng

Hva er frekvensmedisin og homeopati?

Ofte når en pasient kommer til meg for første gang, er det med en liten undring med hensyn til hva disse apparatene jeg bruker egentlig er, og hva de gjør? Eller hva disse små homeopatiske sukkerkulene egentlig kan bidra med?

Selv om jeg prøver å gi en enkel og lettfattelig forklaring, er det nok mange som fortsatt ikke helt forstår. Men de kommer likevel tilbake, enten fordi de har en tillit til meg som terapeut, eller fordi de har en opplevelse av at noe faktisk skjer.

Mørkhåret kvinne måles med electro interstital scan

Frekvenser og celler

Ikke alle er vant til å tenke i frekvenser og bølger når det kommer til helse. De fleste tenker heller ikke på hva som skjer på cellenivå. Ei heller er det vanlig å skille på sitt beviste, ubevisste eller superbevisste sinn. Men for en kvantemedisiner er dette helt dagligdags.

Fordi jeg også har en yrkesbakgrunn innen elektronikk, var det forholdsvis lett å gå fra kunnskapen om helse fra et medisinsk og homeopatisk ståsted til forståelsen av at cellepotensial, amplitudehøyde, batterinivå og bølgelengde er like vesentlig i kroppen som i en hvilken som helst annen elektronisk krets.

Heldigvis er det ikke viktig for deg å skjønne noe av dette for å kunne nyttiggjøre deg verken homeopatisk eller kvantemedisinsk behandling. Hva er frekvensmedisin og homeopati?

Albert Einstein og sitat om energi

Hva er det fulle bildet?

Men det er likevel viktig å bryte den etablerte sannheten om at kroppen din kun er kjemi og mekanikk. Vi lever under et medisinsk paradigme som hardnakket hevder dette. Og som derfor bidrar vel så mye til å opprettholde sykdom som til helbredelse. Dette fører også til at spørsmålet om helse i sin helhet tillegges en profesjon og fjernes fra det enkelte menneskets eget ansvar.

Skal du bli frisk må du gå til en eller annen form for behandling, eller spise en eller annen medisin.

Faktum er at det finnes svært få tilstander som kan tillegges en mangelsykdom på medisiner.

Sykdom blir ofte også tillagt årsaker som gener eller autoimmune prosesser.

Dette er helt feil.

Blå og rød DNA streng

Mye nytt forskes frem

Men følger du ikke med på forskningen rundt den nye medisinen, den nyeste nevroforskningen eller kvantefysikken, så vil det ta lang tid før du får vite om dette. Og ærlig talt, hvem er det som gjør det da?

Det vil ta tiår før den etablerte medisinen implementerer denne nye kunnskapen i sitt system. Og fordi store deler av moderne medisin styres av legemiddelindustrien, som aldri kan profittere på disse nye kunnskapsmodellene, så kan det hende at dette heller aldri blir en del av den etablerte medisinen.

Men i min verden er du selv ansvarlig for helsen din.

Derfor er du også ansvarlig for å finne ut hvordan kroppen din egentlig fungerer.

Mørkhåret kvinne frisk og energetisk på en strand

Behandling hos meg

Jeg pleier å si litt sånn flåsete at jeg som terapeut egentlig bare er et fordyrende mellomledd.

Faktum er at ærligere kan jeg faktisk ikke være.

Det som skjer hos meg er at jeg bruker metoder for å fortelle cellene i kroppen din og hjernen din at de må endre arbeidet sitt – og dersom de kjøper den ideen – så er det altså hjernen din og cellene dine som gjør jobben med å redusere symptomer, og å gjøre deg friskere. Det er ikke jeg, jeg bare tar betalt for å informere hjernen din om hvor i kroppen det ikke går så bra for tiden.

Det er også derfor jeg omtaler homeopati og kvantemedisin som energi og informasjonsmedisin.

Dette skyldes ene og alene at jeg kommuniserer med hjernen og cellene dine ved hjelp av bølger og frekvenser. Altså informasjon via energi.

Kapsel delt i to inneholdende et grønt eple og en drøss røde og blå piller

I min verden

Så bli med en liten tur inn i min verden angående hva du er og hvordan du virker:

Om feltet og Vitalkraften:

En av de største illusjonene vi lever under er ideen om at: ….du sitter der og jeg sitter her….

I virkeligheten henger vi uløselig sammen. Vi er sammenkoblet hverandre via et energetisk felt. Ikke bare til hverandre, men til naturen rundt oss, til jordkloden og hele universet.

Det finnes et felt av energi som gjennomstrømmer det hele. Lever du, så er det fordi kroppen din har festet stikk-kontakten sin til feltet. I det kontakten røskes ut slutter hjertet ditt å slå, og da er du død. Ingen vet nøyaktig når et hjerte starter å slå i fosteret, eller hva som egentlig trigger det aller første slaget. Jeg tror det er idet sjelen din bestemmer seg for å koble seg til feltet.

Uten at organismen din er koblet til feltet får du altså ikke energien som skal til for å drive den elektromagnetiske kroppen din. Cellene og organene mister spenningen som må til for å drive den kjemiske og mekaniske fabrikken som du selvsagt også er.

Subspace fargede bølger i et mørkt univers

Vitalkraften

Innen homeopatien kaller vi den energien som kroppen din drar fra feltet for vitalkraften.

Vitalkraften din kan være svekket på grunn av en eller annen blokkering i systemet. Eller du kan ha overledning: det vil si at det er noe eller noen som trekker spenning fra deg, og som dermed gjør at ditt energinivå oppleves som lavt.

Til noen av mine pasienter hender det at jeg sier: Hadde du vært et batteri så ville du måtte byttes eller lades på nytt.. Ideen min er ikke å være slem, men å synliggjøre at det er noe energetisk feil som kan rettes opp igjen ved at selve nivået av energi gjenopprettes – organismen din trenger den korrekte spenningen på kretsen for å fungere optimalt.  Hva er frekvensmedisin og homeopati?

Mann løfter diger lyspære mot himmelen

Immunkampen

Når for eksempel immunsystemet ditt jobber døgnet rundt for å bekjempe en eller annen inntrenger, så går all energien din til det, og dermed er det lite overskudd for det du har lyst til, du blir for trøtt.

Eller enda vanligere; det er så mye stress i livet ditt at du er i konstant kampmodus. Da er all energi reservert for kampen – dermed er det lite og ingenting igjen til immunsystemet ditt. Noe som gjør at patogener eller slagg og gift akkumuleres som en stadig større belastning, og igjen; det blir ingenting energi igjen til at du kan bruke kroppen til det du vil.

Spenningskilden

Det eksisterer et felt med utømmelig energi som du henter din vitalkraft fra, den kilden står ikke i fare for å gå tom. Så det du trenger er ikke et reserveaggregat, men du trenger at spenningen fordeles riktig i kretsen din. Du trenger at alle blokkeringer og overledninger fjernes.

Heldigvis for deg er kroppen din et perfekt selvregulerende og selvhelbredende system. Derfor har du det aller beste utgangspunkt for å bli frisk eller for å holde deg frisk.

I virkeligheten er det ikke vanskelig: Dersom ingen giftige elementer hoper seg opp i kroppen din, dersom du bare inntar oppbyggende og rene næringsstoffer, dersom du ikke utsettes for stress – da klarer kroppen din uten problem å holde deg i balanse.

Men er du blitt syk så har det altså gått galt ett eller annet sted på veien her. Da er det din jobb å finne ut hvor og å gjøre noe med det. Heldigvis finnes det mange dyktige folk til å hjelpe deg på veien.

Ved du litt om hva frekvensmedisin og homeopati er så kan det jo være du finner et verktøy som kan hjelpe deg.

Vannlilje med SCIO tekst