Homeopat Anita Hus
en samling blå steiner Homeopati ved mentale utfordringer

Homeopati ved mentale utfordringer

Homeopati ved mentale utfordringer: En gang var du vill! Ikke la dem temme deg!

Lapis Lazuli Immersion:

Homeopati ved mentale utfordringer er kanskje ikke så kjent. Men ved mentale utfordringer har et homeopatisk middel  til hensikt å balansere energiene slik at de ekstreme toppene dvs. symptomene reduseres. Og noen ganger kan det synes som at hele verden kunne trenge et middel, og akkurat nå er det kanskje Lapis Lazuli.

Denne vakre steinen med sine blåtoner er en mix av mange ulike mineraler;  sodium, calcium, aluminium silicat, sulphur, oxygen og klor. Steinen har vært utvunnet i Afghanistan i mer enn 6000 år. Og var høyt verdsatt som talisman i det gamle Egypt.

entalutfordring

en blå sten innimellom mange grå stener

Laps Lazulis tema: 

– Når du desperat søker etter en mening i kaoset Noe som kan gjenopprette ideen om en høyere hensikt. Eller du leter etter svaret på smertene dine eller hvorfor du har det som du har det.

– Når du leter og leter og graver deg ned i detaljer og ikke klarer å se sammenhengene i havet av informasjon.

– Når følelsen av håpløshet og sinne over å sitte fast i trivialiteter, og å være frakoblet den egentlige meningen med livet, bare vokser. Alt er blitt en parodi – ingenting henger sammen. Som en slave surrer du rundt i hamsterhjulet…

Ja, da trenger du kanskje noen doser homeopatisk Lapis Lazuli immersion.

Det homeopatiske middelets effekt: Homeopati ved mentale utfordringer

Bidraget middelet kan gi er at du igjen blir i stand til å se det store bildet, og gir slipp på gravingen i alle de tusen små detaljene.

Du får tak på et høyere perspektiv og kan fokusere på det virkelige problemet uten å bli avledet. Kanskje til og med klare å heve deg over det eller løse det.

Middelet stimulerer din evne til mentalt fokus og hjelper deg til å se helheten. Du kan få tilbake følelsen av samhørighet med hele verden. Halschakraet ditt åpner seg og du får lettere for å uttrykke deg klart igjen. Frykten og håpløsheten erstattes av en indre følelse av frihet, og du klarer å uttrykke hvem du egentlig er her i verden.

Og i en utrygg verden kan du igjen føle deg beskyttet.

 

«En gang var du vill! Ikke la dem temme deg!»  sagt av Isadora Duncan

Ref:  Peter Tumminello «Twelve Jewels»