Homeopat Anita Hus
strålende glad jente

Din helse i fokus!

Du er hovedpersonen, din helse er i fokus. Dine symptomer og dine problemer. Det er du som er viktig. Din helse i fokus

far og datter

Når du søker behandling og hjelp skal du forvente fullt fokus på DEG og dine symptomer.

 

Homeopati – Din helse i fokus!

Innen homeopatien er vi ikke overveldende opptatt av diagnoser, men veldig interessert i hvert minste lille tegn og symptom angående akkurat dine plager. Hvordan du opplever situasjonen din er det viktigste.

En diagnose kan være fin å ha for å ha en knagg å henge sykdommen din på.

Men selv innenfor den samme sykdomsgruppen vil symptomene variere fra person til person. Det som plager livet av ett menneske er kanskje bare en fotnote for et annet.

I jakten på et dekkende homeopatisk middel er det derfor veldig viktig å vite akkurat hva som føles verst for deg. Derfor kan du uten blygsel fortelle alt hva som plager deg, jeg vil lytte med interesse for hver minste detalj. Det har vi tid til.

 

Quantum Biofeedback – Din helse i fokus!

Du er ikke bare hovedpersonen i ditt eget liv, du er også hovedpersonen når du er tilkoblet biofeedback-apparatet.

Testene er for å avdekke ubalanser i deg og i din kropp. Sammenhengene mellom følelser, tanker og fysiske plager synliggjøres og adresseres. Dette er et dypdykk ikke bare i cellene dine, men også i de energetisk feltene dine. Alt det som gjør deg til deg, og gjør akkurat deg unik. Ingen andre er nøyaktig lik deg. Balanseringen som foretas velges utfra ditt behov og styres av deg utfra den konstante responsen fra kroppen din.