Homeopat Anita Hus
Quantum biofeedback meridian terapi

Meridian Terapi

Meridian terapi er en av behandlingsmulighetene i quantum biofeedback.

Meridianene er en sentral del av tradisjonell kinesisk medisin og brukes til å beskrive energinettverket i kroppen. Meridianene er en av flere informasjonskanaler vi har, og de transporterer også livsenergien igjennom kroppen.

Det er 12 hovedmeridianer som hver og en er tilknyttet bestemte organer og kroppsdeler. Meridianene påvirkes av ulike faktorer, som stress, sykdom, skade eller aldersrelaterte forandringer, noe som kan føre til blokkering i energi- og informasjonsstrømmen.

Quantum biofeedback kan brukes til å løsne opp blokkeringer i meridianene og å øke energinivået. Når blokkeringer fjernes kan kroppen bedre regulere seg selv og helbrede skader og sykdommer.

 

Akupunkturmeridianer quantum biofeedback

 

Meridian terapi:

En biofeedback behandling rettet mot meridianene tar 45 minutter.

Du kan velge en generell behandling som vil rette seg mot å fjerne eventuelle blokkeringer. Eller du kan velge at det fokuseres direkte på symptomer eller problemer du har.

Behandlingen er behagelig og foregår helt uten nåler. Du blir tilkoblet via stropper rundt ankler, håndledd og hode, og i en god stol og under et varmt pledd kan du slappe av imens maskinen jobber med å balansere blokkeringer og stress i kroppen din.

Du kan selv booke en meridian terapi på et tidspunkt som passer deg best.