Homeopat Anita Hus
SCIO, Quantum Biofeedback, Energi og Informasjonsmedisin, Kvantemedisin

Hvilken konsultasjon skal du booke?

Hvordan velge den rette konsultasjonen for deg:

Du kan booke konsultasjoner selv på nettsiden min. Men kanskje er det ikke helt klart for deg hvilken konsultasjon du skal booke. Her følger en oversikt og forklaring for hver og en av dem.

 

Booke timer selv på websiden til Homeopat Anita Hus

Hvilken konsultasjon skal du booke?

Førstegangskonsultasjon 2 timer:

Dersom du sliter med kroniske problemer, eller om du har symptomer og plager uten noen helt klar grunn, skal du velge deg en førstegangskonsultasjon.

Denne konsultasjonen innebærer behandling og skann med to biofeedback apparater, og vil danne grunnlaget for videre behandling basert på de årsaksforhold jeg mener er til stede.

Det foreskrives kosttilskudd, homeopatiske midler / frekvensmidler / Bach remedier.

 

Oppfølgning 1,5 time:

Dette er en oppfølgningskonsultasjon som bygger på årsaksforholdene fra førstegangskonsultasjonen. Den innebærer behandling med to biofeedback apparater.

Det foreskrives kosttilskudd, homeopatiske midler / frekvensmidler / Bach remedier.

 

Oppfølgning 1 time:

Dette er en oppfølgningskonsultasjon som bygger på årsaksforholdene fra førstegangskonsultasjonen. Den innebærer behandling med kun ett biofeedback apparat.

Det foreskrives kosttilskudd, homeopatiske midler / frekvensmidler / Bach remedier.

 

Spesifikk konsultasjon 45 min:

Dersom du kun har ett konkret problem som du ønsker hjelp for, så velger du denne konsultasjonen.

Eksempler: vond rygg, smerter i kne, carpal tunnel syndrom, frosen shoulder, overtråkk eller skade, senebetennelse eller musearm, bihulebetennelse, øresus, øyebetennelse, irritabel tarm, hemorroider, urinveisinfeksjon osv

Denne konsultasjonen innebærer behandling med ett biofeedback apparat, og det foreskrives enten ett homeopatisk middel eller et frekvensmiddel laget under behandlingen.

Konsultasjonen er ment for akutte problemer, eller tilbakevendende kroniske problemer. Men også dersom du ønsker fokus på ett bestemt område. For eksempel en meridian behandling for å fjerne blokkeringer i meridianene, en scalar behandling for å balansere de hormonelle kjertlene, en stressreduserende behandling for å balansere binyrene eller å lette stress i ryggrad/nakke.

Når du booker en spesifikk behandling på nett, vil du få en mail med spørsmål om hvilket problem du ønsker hjelp for eller hvilke terapi du ønsker.

Vær oppmerksom på at en behandling ikke nødvendigvis er nok. 3 behandlinger innenfor et kortere tidsrom er normalen. Alt avhenger av graden av problemet og hvor raskt kroppen din klarer å restituere.

 

Quantum Biofeedback fjernbehandling 75 min:

Dersom du ønsker biofeedback behandling, men ikke har anledning til å komme til kontoret mitt, så velger du denne.

Konsultasjonen innebærer behandling med ett biofeedback apparat, og det foreskrives kosttilskudd, homeopatiske midler / frekvensmidler / Bach remedier. Evt midler sendes deg pr. post.

 

Homeopati førstegangskonsultasjon på kontoret eller over telefon:

Om du kun ønsker homeopatisk behandling velger du denne typen konsultasjon. Legg merke til at det er egen kategori for barn under 10 år.

 

Homeopatisk oppfølgning på kontoret eller over telefon:

For å følge utviklingen din, og vite når ett middel har gjort jobben sin og må erstattes av neste middel, trenger jeg å ha deg til en konsultasjon. Dette kan være enten på kontoret eller over telefon.

Ved akutte problemer der du ikke opplever god nok effekt av middelet du har fått etter rimelig tid, bruker vi en 15 min telefonkonsultasjon for å vurdere evt nytt middel.

 

Bach konsultasjoner og oppfølgninger på kontoret eller over telefon:

I de tilfeller der du kun ønsker behandling med Bach blomstermedisin velger du denne konsultasjonen. Ved telefonkonsultasjoner sendes remediene pr post.

 

Les mer om energi og informasjonsmedisin hos www.NKM.no

 

Avanser biofeedback hos Homeopat Anita Hus