Homeopat Anita Hus
Kvinne har telefonkonsultasjon i Bach Blomstermedisin

Telefonkonsultasjon i Bach Blomstermedisin

Ikke sikkert du har anledning til å komme til konsultasjon. Men du har sikkert telefon. Dermed kan en telefonkonsultasjon i Bach Blomstermedisin være en mulighet for alle som ønsker denne typen hjelp ved emosjonelt elle mentalt stress.

Flasker med Bachs Blomstermedisin

Bach remediene er laget for å hjelpe i situasjoner der livet byr på ekstra stress og utfordringer. De er lette å ta og har ingen bivirkninger.

 

Fastlåste følelser

Følelser er det mest menneskelige vi har, og ikke noe vi skal skåne oss for. Men ved store påkjenninger eller langvarig stress kan følelser og tanker sette seg fast og bli en hindring eller en blokkering.

Et Bach remedie kan hjelpe deg til å redusere tankespinn, og til å slippe de gode følelsene frem igjen.

 

Telefonkonsultasjon i Bach Blomstermedisin

Har du booket en slik konsultasjon ringer jeg deg opp på det aktuelle tidspunktet. Da er det fint om du har funnet deg et stille sted å ta samtalen sånn at du kan prate om det du har på hjertet. Selve konsultasjonen tar inntil 30 min og etterpå blander jeg en flaske med dine blomsteressenser og sender til deg.

Jeg kan plukke ut inntil 7 essenser for en blanding. Målet er å finne de blomsteressensene som matcher dine vanskelige tanker eller følelser.  Dråpene skal du ta minimum fire ganger daglig for å få den effekten som er ønskelig.

Trenger du mer av samme blanding etter en tid så får du selvsagt det. Men om bildet ditt endrer seg så må vi ta en ny konsultasjon og vurdere nye essenser.